Forr

De online erotieksite

Nieuwe ideeën nodig voor in de slaapkamer? Kies voor de meest zinderende speeltjes!

Nee, daar zit geen taboe op. Althans, dat zou niet moeten. In plaats daarvan zou het gebruik van sekstoys met open armen ontvangen moeten worden door iedereen met een open geest!

Reken jij jezelf als zo iemand? Dan loont het absoluut de moeite om verder te lezen. Wellicht dat er een aantal misconcepties over speeltjes verdwijnen als sneeuw voor de zon. Zo denken veel mensen dat ze alleen worden gebruikt door single mensen die een libido hebben dat hoger is dan goed voor ze blijkt. Niets is minder waar. Ook stellen kunnen enorm veel profiteren van het genot dat seksuele accessoires ze kunnen bieden. Hieronder vind je een aantal belangrijke voorbeelden.

Dildo’s en vibrators

Dit zijn speeltjes die iedereen wel kent. Ze zijn echter een stuk gevarieerder dan je wellicht zou denken. En niet alleen vrouwen maar ook mannen kunnen hier behoorlijk veel plezier van beleven! Helemaal met de gebogen varianten die de g plek of de prostaat stimuleren. Hiermee beleef je orgasmes die je eerder gewoonweg niet voor mogelijk hield! Er zijn nog veel meer soorten dildo’s en vibrators op de markt die ieder hun eigen specialiteit hebben. Zo vind je precies het exemplaar dat bij je past!

Masturbators

Heren, naast dildo’s bestaan er ook speeltjes die erop wachten om gepenetreerd te worden! Goed nieuws, toch? Een masturbator is er zo eentje. De zachte kunststof is aan de binnenzijde van allerlei noppen en ribbels voorzien, zodat je altijd heerlijk klaarkomt nadat je je ermee naar een climax stoot. De meest gewilde pornosterren hebben voor dit speeltje model gestaan. Wie weet kom jij er binnenkort achter hoe het is om met jouw favoriete actrice de lakens te delen!