Forr

De online erotieksite

De dildo, een veelzijdig seksspeeltje

Dildo

De dildo is een veelzijdig seksspeeltje. Je kunt deze alleen gebruiken of samen met je partner. De dildo is stil en eenvoudig in gebruik. Zelf te bedienen of zonder handen te bedienen (middels een zuignap die aan de dildo vast zit). Dit is dan ook de reden dat de dildo bij elke seksshop wel verkrijgbaar is. Ook online is het aanbod groot. Bekijk bijvoorbeeld het aanbod van online seksshop Erotiek Anoniem eens. Er gaat een wereld voor je open!

Geen gedoe

Veel seksspeeltjes werken op een accu of op batterijen. Leuk, maar het zorgt ook voor gedoe. Net op het moment dat je het seksspeeltje wil gebruiken, is deze op. En het opladen van zo’n seksspeeltje is ook niet altijd even handig. Misschien heb je meerdere huisgenoten en zie je het daarom niet zitten het speeltje aan de stroom te hangen. Met een dildo ken je deze situaties niet. Een dildo doet het namelijk altijd. Je kunt deze eenvoudig bedienen met je handen, maar je kunt er ook voor kiezen om een dildo met zuignap te kopen. Wanneer je een dildo met zuignap koopt, kun je deze gebruiken zonder handen. Je neemt simpelweg plaats op de dildo. De zuignap zorgt ervoor dat de dildo stabiel op zijn plaats blijft.

Talloze varianten

Dildo’s zijn verkrijgbaar in talloze varianten. Ga je voor een dildo van glas of kies je juist voor een dildo die alles weg heeft van een ‘echte’ penis? En kies je voor een gangbare maat of ga je voor een extra grote dildo? Het is allemaal mogelijk. Je kunt het zo gek niet bedenken. Er zijn ook dildo’s die je eenvoudig kunt verwarmen of juist kunt koelen. Dit kan voor extra sensatie zorgen.

Het voordeel van online: discretie!

Zie je het niet zitten om je seksspeeltje in een winkel te kopen? Dat is niet zo gek. Veel mensen schamen zich om hier gezien mee te worden. Hier profiteren online seksshops van. Bij een online seksshop zorgen ze ervoor dat ze jouw pakket discreet verzenden. De verpakking is neutraal, zodat niemand ziet wat er precies in het pakket zit.

Meer verhalen