Forr

De online erotieksite

Extra plezier op vakantie? Neem glijmiddel mee

Ga je binnenkort met je partner op vakantie? Neem dan niet alleen je zwemkleding, je badhanddoek en je zomerse kleding mee, maar pak ook voldoende glijmiddel in. Door voldoende glijmiddel in te pakken, organiseer je écht een onvergetelijke vakantie.

De vele manieren om glijmiddel te gebruiken

Veel mensen denken dat glijmiddel alleen gebruikt wordt voor anale seks. Dit is zeker niet het geval. Je kunt glijmiddel inderdaad gebruiken voor anale seks, maar je kunt glijmiddel ook gebruiken voor vaginale seks of andere avonturen tussen de lakens. En koop je glijmiddel op siliconenbasis? Dan kun je dit middeltje zelfs gebruiken onder de douche of spannender nog, in het zwembad.

Tip: neem een kleine verpakking mee

Voor je het weet, zit je koffer helemaal vol. Je moet namelijk veel meenemen op vakantie, zeker als je wat langer naar het buitenland gaat. Wij raden je dan ook aan een kleine verpakking glijmiddel mee te nemen op vakantie, zodat je nog meer dan voldoende ruimte overhoudt in je koffer. Goed om te weten: ook met een kleine verpakking glijmiddel kun je lang doen. Je hoeft namelijk niet veel glijmiddel te gebruiken tijdens de seks.

Neem je alleen handbagage mee op vakantie? Koop dan een lege reisverpakking en doe hier wat glijmiddel in. Let op: je mag niet meer dan 100 milliliter glijmiddel in je handbagage meenemen.