Forr

De online erotieksite

Zelf webcammer worden op Webcam-sex.nl: het is mogelijk!

Zelf webcammer worden

Op Webcam-sex.nl zijn niet alleen professionele webcammers actief, maar ook mensen zoals jij en ik. Zij hebben geen professionele ervaring met webcammen, maar vinden het gewoon spannend om af en toe achter de webcam te kruipen en hier eventueel wat geld mee te verdienen. Lijkt jou het ook wel leuk om webcammer te worden? Dan is dit zeker mogelijk. Ik vertel je graag hoe jij je kunt aanmelden als webcammer op Webcam-sex.nl.

Om zelf achter de webcam te kruipen, moet je eerst een account aanmaken. Dit doe je door jouw e-mailadres op te geven en een wachtwoord te kiezen voor jouw profiel. Let op: geef je echte e-mailadres op. Je krijgt namelijk een bevestigingsmail van Webcam-sex.nl en deze mail heb je nodig om jouw accountaanvraag te bevestigen.

Heb je een account aangemaakt op Webcam-sex.nl, dan kun je direct starten met webcammen. Dit doe je door een sessie te starten. Jouw profiel komt nu op de homepage van Webcam-sex.nl te staan en als iemand jou leuk vindt, kan hij of zij een sessie starten. Dit kan een gratis sessie zijn, maar het kan ook gaan om een betaalde sessie. Je kunt dus ook zeker geld verdienen als je webcammer wordt bij Webcam-sex.nl.

Geld verdienen en laten uitbetalen op Webcam-sex.nl

Heb je enkele betaalde webcamsessies gedaan op Webcam-sex.nl, dan heb je hier een aardig bedrag mee verdiend. Dit bedrag komt op jouw profiel te staan. Je kunt dus te allen tijde zien wat je precies hebt verdiend met jouw webcamsessies. En wil je jouw verdiensten uit laten betalen? Dan kun je dit eenvoudig en snel regelen. Geef aan dat je een uitbetaling wenst en je krijgt jouw webcam verdiensten al snel op je rekening. Hoe lang de uitbetaling van jouw verdiensten precies duurt, is afhankelijk van je bank. Vaak duurt dit niet langer dan een dag of enkele dagen.

chats gratis

Geld verdienen? Word webcammer op Webcam-sex.nl

Veel mensen willen een extra zakcentje verdienen, maar hebben geen zin om een tweede baan te nemen. Wil jij ook wat extra geld verdienen, zonder dat je een nieuwe baan moet nemen? Doe dan hetzelfde als ik: word webcammer op Webcam-sex.nl. Dit baantje is niet alleen hartstikke spannend, maar je kunt er ook veel geld mee verdienen.

Geld verdienen op Webcam-sex.nl: drie mogelijkheden

Er zijn drie mogelijkheden om geld te verdienen op Webcam-sex.nl. Ik vertel je graag welke mogelijkheden dit zijn, zodat je zelf kunt bepalen of webcammen op Webcam-sex.nl ook iets voor jou is.

Doelen instellen

Trek jij alleen je shirt als je hier een bepaald bedrag voor krijgt? Dan is dit zeker mogelijk. Bij Webcam-sex.nl kun je namelijk bepaalde doelen instellen. Dit betekent dat jij alleen je shirt uit hoeft te trekken als je hier een bepaald bedrag voor krijgt, bijvoorbeeld 5 euro of zelfs 25 euro. Mannen of vrouwen die jou zonder shirt willen zien, moeten je hiervoor betalen. Zo verdien jij een leuk extra zakcentje en krijgen zij te zien wat ze willen zien.

Tip: als je op deze manier geld wil verdienen, raden wij je aan om jouw chats gratis te maken. Door je chats gratis te maken, trek je namelijk veel geïnteresseerden. Een groot deel van hen is zeker bereid om jou wat extra te betalen om bijvoorbeeld je shirt uit te trekken. Zo verdien jij veel geld.

Privé webcammen

Het is ook mogelijk om privé chats te accepteren op Webcam-sex.nl. Je kiest zelf hoeveel mensen moeten betalen om met jou te chatten. Je kunt bijvoorbeeld 0,10 euro per minuut vragen voor een privé chat, maar je kunt ook 5 euro per minuut rekenen. Als je een privé chat start, kan jouw gesprekspartner zijn of haar webcam ook aanzetten. Dit maakt het chatten net iets spannender, ook voor jou.

En vind je het niet erg als andere mensen meekijken? Dan kun je dit aangeven bij Webcam-sex.nl. In dit geval verdien je nog meer geld, want de mensen die meegluren betalen 25 procent van de prijs per minuut. Zend je bijvoorbeeld voor 1 euro per minuut uit en gluren er 4 mensen mee, dan krijg je 2 euro per minuut. Zo kun je nog meer geld verdienen met jouw privé sessies, zonder dat je hier extra moeite voor moet doen.

Het ontvangen van berichten

Tot slot kun je ook geld verdienen door berichten te ontvangen in de berichtenbox. Door zelf berichten of foto’s te versturen, kun je veel geld verdienen. Hier wordt namelijk veel op gereageerd en als jij een bericht krijgt, verdien je hier geld mee. Let op: met de chatberichten verdien je geen geld. Je verdient alleen geld als je berichten ontvangt in jouw persoonlijke berichtenbox. Houd hier rekening mee als je met andere gebruikers van Webcam-sex.nl gaat chatten.